Ldz.  130/2014;  Warszawa, dnia 22 stycznia 2014 roku.

 

Komunikat 1/2014 

1. Kurs dla kandydatów na selekcjonerów i myśliwych

            Informujemy, że od dnia 27 stycznia br. rozpoczynamy zapisy na kurs dla kandydatów na selekcjonerów. Zajęcia odbywać się będą w dniach 15-16 oraz 22-23 luty br. Warunkiem wzięcia udziału w szkoleniu jest posiadanie podstawowych uprawnień do wykonywania polowania przez okres co najmniej 3 lat oraz zgłoszenie się do biura Zarządu Okręgowego PZŁ z dowodem opłaty 700 zł na konto Zarządu Okręgowego PZŁ w Warszawie.

Czytaj więcej...

L.dz. 2362/2013

Warszawa, 03.10.2013r.

Komunikat 8/2013

 

Ocena prawidłowości odstrzału sarn-rogaczy

Informujemy, że ocena prawidłowości odstrzału sarn-rogaczy pozyskanych na terenie okręgu warszawskiego (dotyczy tylko i wyłącznie kół, których obwody  są położone na terenie okręgu warszawskiego) odbędzie się w następujących terminach:

Czytaj więcej...

L.dz. 2252/2013

Warszawa, 20.09.2013r.

Komunikat 7/2013

  1. Składka członkowska na PZŁ w roku 2014
    W załączeniu przesyłamy uchwałę nr 37/2013 Naczelnej Rady Łowieckiej z dnia 29 sierpnia 2013 r. w sprawie wysokości składki członkowskiej, wpisowego i ubezpieczenia myśliwych na rok 2014 oraz listę składek do zapłaty za członków koła, którzy ujęci są w ewidencji prowadzonej przez Zarząd Okręgowy w Warszawie.

Czytaj więcej...

Warszawa, 7.04.2014r.

KOMUNIKAT  2/2014

1.      UWAGA PILNE!
Prosimy o wypełnienie tabeli, którą przesyłamy w załączniku (z wyjątkiem wiersza pierwszego) Wypełnioną tabelę należy dostarczyć do ZO PZŁ w Warszawie do dnia 22.04.2014r. Informacje są niezbędne, aby zbić argumenty, które wysuwają Izby Rolnicze, że koła łowieckie lekceważą rolników w sprawach szkód.

Czytaj więcej...

Warszawa, 10.09.2013r.

 

Komunikat nr 6/2013 Zarządu Okręgowego PZŁ w Warszawie

I. Od 1 stycznia 2014 roku wejdą w życie przepisy, które nakazują badanie mięsa na obecność włośni (dot. dzików) metodą wytrawiania.

Czytaj więcej...

pauseplay
/
show/hideshow/hide

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Aby się dowiedzieć więcej o cookies, proszę kliknąć tutaj: Informacje o cookies.

Aby móc przeglądać zawartość, należy zaakceptować cookies z tej strony