Strzelnica myśliwska Z.O. PZŁ w Warszawie

Suchodół


Lokalizacja - Suchodół k/Tarczyna - Mapka

 

REGULAMIN STRZELNICY

STRONA INTERNETOWA STRZELNICY W SUCHODOLE

Zachęcamy Koła Łowieckie do rezerwowania obiektu celem przeprowadzenia corocznego przystrzelania broni. Istnieje również możliwość wynajęcia "domku drewnianego" na terenie strzelnicy - maksymalnie dla 40 osób.

Cennik Korzystania z obiektu:

wstęp dla członków PZŁ - 10 zł
koszt rzutków - 60gr/szt.

                                   REGULAMIN SEKCJI STRZELECKIEJ OKRĘGU WARSZAWSKIEGO

                                                     

                                                   

                

UWAGA !!!

Uprzejmie informujemy, że od dnia 3 listopada z powodu epidemii strzelnica myśliwska w Suchodole - jest nieczynna do odwołania.

Za utrudnienia przepraszamy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                     

UWAGA !

Strzelnica czynna w soboty i niedziele w godzinach 12.00-16.00

 oraz od wtorku do piątku w godzinach 12.00-16.00

 

 

Uprzejmie informujemy, że od 27 października 2020 roku, na strzelnicy myśliwskiej w Suchodole, dostępne są wyłącznie osie kulowe – 100 m. Wstęp na strzelnicę jest możliwy po wcześniejszym telefonicznym umówieniu terminu z kierownikiem obiektu (Kol. Paweł Marczak tel. 607 279 977) Jednocześnie przypominamy, że na terenie strzelnicy należy przestrzegać ograniczeń zawartych w Rozporządzeniu Rady Ministrów z dnia 9 października 2020 r. w sprawie ustanowienia określonych ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii.


 

 

 

 

 Szczegółowe informacje udziela Kol. Paweł Marczak 607 279 977

Zapraszamy do korzystania ze strony strzelnicy

Godziny otwarcia mogą ulec zmianie. Prosimy o weryfikację u kierownika strzelnicy.

 

 

Kontakt:

 

Kierownik strzelnicy: Paweł Marczak - tel. +48607279977

 


 


 

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Aby się dowiedzieć więcej o cookies, proszę kliknąć tutaj: Informacje o cookies.

Aby móc przeglądać zawartość, należy zaakceptować cookies z tej strony