MIĘDZYNARODOWA OCENA PRACY TROPOWCÓW

im. PUŁKOWNIKA JÓZEFA PAWŁUSIEWICZA

w ZAMOSTKACH

DLA OGARÓW i GOŃCZYCH POLSKICH

ORAZ POLSKICH SPANIELI MYŚLIWSKICH

 

 UWAGA !!!

LISTA UCZESTNIKÓW ZAMKNIĘTA

 

Informujemy, że w dniu 12 października 2019 r. w Zamostkach odbędzie się Międzynarodowa Ocena Pracy Tropowców (dla ogarów polskich i gończych polskich oraz polskich spanieli myśliwskich). Warunkiem wzięcia udziału w imprezie jest przysłanie na adres mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. poniższych dokumentów:

  1. Wypełniony, podpisany formularz zgłoszeniowy,

  2. Skan rodowodu psa,

  3. Skany dyplomów potwierdzających wcześniejsze osiągnięcia psa,

  4. Oświadczenie uczestnika nie będącego członkiem PZŁ,

  5. Potwierdzenie przekazania wpisowego w wysokości 125 zł - dotyczy członków PZŁ lub 150 zł - dla pozostałych uczestników, na nr konta bankowego Zarządu Okręgowego PZŁ w Warszawie:

 

89 1050 1038 1000 0022 4999 1445

 

W tytule przelewu należy wpisać „Tropowce-nazwa psa”, imię nazwisko zgłaszającego.

Liczba psów biorących udział w ocenie pracy jest ograniczona o zapisie decyduje kolejność zgłoszeń. Niekompletne zgłoszenia nie będą przyjmowane.

Uwaga, na imprezę należy zabrać oryginał rodowodu oraz aktualne zaświadczenie o szczepieniu psa przeciwko wściekliźnie.

Lista uczestników zostanie sporządzona na podstawie dokonanych wpłat i przesłaniu kompletu wymaganych dokumentów w nieprzekraczalnym terminie do 8 października 2019 roku.

 

07:30 - Zbiórka, przegląd weterynaryjny i sprawdzanie dokumentów

08:00 - Rozpoczęcie imprezy (miejscowość Nadma ul. Jaworówka 1).

 

 

 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Do pobrania:

Formularz zgłoszeniowy

- Oświadczenie uczestnika imprezy niebędącego członkiem PZŁ

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Aby się dowiedzieć więcej o cookies, proszę kliknąć tutaj: Informacje o cookies.

Aby móc przeglądać zawartość, należy zaakceptować cookies z tej strony